Meer resultaten voor foto's optimaliseren voor website

 
foto's optimaliseren voor website
 
Afbeeldingen op je website gebruiken? Dit moet je doen!
Je krijgt toegang tot honderden professionele fotos die speciaal zijn geselecteerd voor therapeuten. De fotos zijn geoptimaliseerd voor gebruik op de website, blog, social media en nieuwsbrief! Ook jij kan vanaf nu geheel gratis gebruik maken van Fotos voor Therapeuten. Als jij je nu inschrijft krijg je direct toegang tot de fotobank en maak je ook nog eens kans op 30 exclusieve fotos die niet in de fotobank komen! Ja, ik wil toegang tot Foto's' voor Therapeuten!
Goed scoren in Google met uw bedrijf? Imaxx Webdesign.
Nadat we uw locatie hebben laten verifiëren door Google kunnen we Google Maps optimaliseren en zullen uw lokale zoekresultaten stijgen. Resultaat: Als je zoekt op locatie met een kaart van Google Maps zal uw bedrijf goed scoren in Google. Wanneer u een activiteit of product zoekt, genereert Google een kaart met lokale bedrijven. Deze komen boven de normale zoekresultaten te staan. Resultaat: Als je zoekt op" webdesign mol" krijg je als eerste een kaart te zien met de belangrijkste webdesign bedrijven uit Mol! Een Google pagina voor uw bedrijf is inbegrepen. Dit is Googles tegenhanger van Facebook, maar meer op lokale bedrijven gericht. Resultaat: Uw bedrijf beschikt over een extra internet pagina van Google met info, logo, foto's, openingsuren en video's. OPTIE: binnenkijken in uw bedrijf! Een Google fotograaf maakt 360 foto's, waardoor klanten in uw zaak binnen kunnen lopen net zoals bij Google Street View. Resultaat: Bezoekers kunnen via uw website én via Google binnenwandelen en rondkijken in uw bedrijf.
Foto's' optimaliseren met Compressor.io WPjournalist.
Interessant voor anderen? Compressor.io is een online tool om fotos te optimaliseren voor je website. Door de afbeeldingen te comprimeren, laadt je website een stuk sneller. Beelden zijn een belangrijk onderdeel van je website. Maar te grote fotos kunnen ervoor zorgen dat je website trager wordt.
SEO voor Afbeeldingen: 10 tips!
Het grote nadeel hiervan is dat je afbeeldingen in sommige gevallen verwijderd of geblokkeerd kunnen worden wanneer de host website bijvoorbeeld overbelast is. Integreer social media. De makkelijkste manier om social media te integreren in je afbeeldingen is door het toevoegen van social media sharing buttons, denk hier bijvoorbeeld aan de Pinterest Pin it button. Pinterest is razend populair en hoe meer mensen jouw afbeelding pinnen, hoe beter voor SEO. Gebruik Google Webmaster Guidelines. Google heeft speciale handleidingen opgesteld met informatie hoe je met afbeeldingen om moet gaan en hoe je deze het beste kunt optimaliseren voor hun zoekmachine.
Afbeeldingen optimaliseren om hoger te scoren in Google.
Wanneer je dit niet doet kan het juist zorgen voor een tragere website dat uiteindelijk kan leiden tot een lagere positie in de zoekresultaten van Google. Laat je me weten of jij aan de slag gaat met het optimaliseren van je afbeeldingen?
Afbeeldingen optimaliseren voor Google: hoe doe je dat?
Is het voor u zinvol om afbeeldingen voor Google te optimaliseren? Doe deze simpele test: zoek in Google op de voor u belangrijkste zoektermen. Als Google op die zoektermen op de eerste reguliere pagina beeldresultaten laat zien, dan is het voor u zeker een overweging om afbeeldingen op uw website te optimaliseren voor Google.
SEO tips: optimaliseren van afbeeldingen Maindes.
Even snel alle afbeeldingen optimaliseren die op dit moment al op je website zitten doe je gratis met de volgende website: https//kraken.io/web-interface.: In onderstaande video vind je een uitleg hoe je dit kunt doen. Als je naar de Kraken website gaat dan kun je daar in 1x tot wel 2500 foto's' in 1x laten comprimeren. Wij hebben dit zelf gedaan voor een shop met ruim 15.000 foto's' en de media map van deze shop ging van 663MB naar 354 MB een besparing van 47% en het heeft ons in totaal nog geen 5 minuten werk gekost om dit te doen.
Afbeeldingen in SEO teksten optimaliseren in WordPress.
Vervolgens heeft hij zich tijdens zijn master Economic Consumer Psychology aan de Universiteit Leiden gespecialiseerd in consumentengedrag. Hij is schrijver en SEO expert bij Wessels Teksten en blogt wekelijks op ConsumentenPsycholoog.nl. 6 bronnen voor afbeeldingen bij je SEO teksten. In 5 stappen optimaliseren voor organische resultaten SEO.
De bestandsgrootte van afbeeldingen verkleinen BS Media IM.
Bezoekers van uw website of webshop zullen de afbeelding automatisch downloaden wanneer zij zich op uw website bevinden. Om de laadtijd van uw website of webshop zo kort mogelijk te houden, is het belangrijk afbeeldingen te optimaliseren. In deze blog een tool om dit met enkele muisklikken te doen. De bestandsgrootte van een afbeelding. Een autodealer plaatst een foto van een nieuwe auto op zijn website. Hij/zij let niet op de bestandsgrootte. Nadat de foto geüpload is, blijkt dat de afbeelding 2 MB groot is. Wanneer er één foto is met deze bestandsgrootte, is dit nog geen ramp. De meeste mensen beschikken immers over een snelle internetverbinding. Maar, zijn er tientallen afbeeldingen met een dergelijke bestandsgrootte aanwezig op de website/shop, dan kan dit een negatief gevolg hebben voor de vindbaarheid.
WordPress optimaliseren voor een snellere website Neostrada.
Afbeeldingen en foto's' maken tegenwoordig een groot deel uit van websites. Met steeds sneller internet delen we meer en meer van dit soort content. Grote afbeeldingen leiden echter wel tot het trager maken van je website en met name de laadtijden. Hoe meer gegevens je website moet versturen naar de bezoeker hoe langer het laden van die pagina's' duurt. Je kunt al deze afbeeldingen natuurlijk lokaal op je computer aanpassen wat betreft de resolutie, compressie en dergelijke, maar er zijn ook diverse handige plugins die dit voor je kunnen doen vanuit WordPress zelf. WP-Smushit is zo'n' plugin, kennis over het optimaliseren van afbeeldingen is hierbij niet echt een vereiste maar kan wel helpen.

Contacteer ons